Kappersopleiding: Word Hair Colorist

Kappersopleiding: Word Hair Colorist

The Color College lanceert een nieuwe dag en avond kappersopleiding, met focus op haarkleuren, aan vanuit onze gloednieuwe academy in Amsterdam: The Color College

Lijkt het werken in de salon of het beroep Colorist jou interessant? Dan kan je je nu aanmelden voor de opleiding Word Hair Colorist en wie weet ontvang jij binnenkort jouw diploma en kun je direct aan de slag!

Onze unieke kappersopleiding biedt jou de mogelijkheid om lessen te volgen die andere opleidingen jou momenteel niet zullen aanbieden, deze lessen sluiten naadloos aan tot het beroep ‘Colorist’.

Een ‘Colorist’ in het kappersvak betekent iemand die op zelfstandige basis het haar van de klant kan kleuren en op de hoogte is van de nieuwste haarkleurtechnieken. Denk hierbij aan uitgroei kleuren of highlights, balayage technieken. Momenteel is er nog op geen kappersopleiding waar je een erkend diploma krijgt voor Hair Colorist, en is The Color de eerste opleiding in Nederland die van start zal gaan met het bieden van trainingen en persoonlijke begeleiding in de opleiding tot compleet erkend ‘Hair Colorist’.

Het is ook mogelijk om meerdere cursussen te volgen als kapper. Zo kan je naast je opleiding tot Hair Colorist extra cursussen volgen om je verder te ontwikkelen als kapper en ben je klaar om alle klanten in de kapsalon te helpen.

Voor wie?

The Color Word Hair Colorist opleiding is geschikt voor iedereen die geen tot weinig ervaring heeft in het kappersvak of als Hair Colorist. De opleiding leent zich voor jonge studenten maar ook zeker voor ervaren dames/heren met een achtergrond in een andere branche die zich graag willen laten omscholen. Ook sluit de opleiding goed aan bij de wat meer ervaren kapper die zich wilt specialiseren/onderscheiden in haarkleuren en technieken.

We bieden de opleiding in het Engels en Nederlands aan.

kappersopleiding word hair colorist

Start data en locatie

De opleiding gaat in april 2022 van start in onze gloednieuwe The Color College op de Joop Geesinkweg 801, te Amsterdam. Onze academy is op 8 minuten loopafstand van het van der Made metrostation.

The Color College biedt de mogelijkheid om een dag opleiding, 2 dagen per week (zo & ma) in 12 weken af te ronden of als avond opleiding van 40 weken (woensdag aavond). Ga voor alle start data naar: thecolorcollege.nl/opleidingen  Bekijk hier alle kosten en wanneer we met de opleiding gaan starten. (het is ook mogelijk om in termijnen te betalen).

Vrijblijvend Consult

Wil je meer informatie over de opleiding, of weten hoe jij een toekomst als Hair Colorist kunt opbouwen?  Vraag nu een telefonisch vrijblijvend consult aan met één van onze educators via een livestream of op locatie. Mail: college@thecolor.nl