Over The Color College

the color college

The Color College is een onderdeel van The Color salons en biedt online en offline trainingen evenals complete opleidingen voor zowel de startende als ervaren haar professional die zich wilt specialiseren en verdiepen in nieuwe haarkleur technieken. Tijdens look en learns en in salon trainingen vertellen The Color educators je alles over de beste en nieuwste highlight- of blendingtechnieken, zoals balayage, color melt, foilyage en hair strobing.

Heb jij totaal geen ervaring binnen het kappersvak maar ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je creatief bezig zijn en een toekomst opbouwen als beginnend Colorist. Ook dan ben jij bij The Color College aan het juiste adres door het volgen van de opleiding: Word Hair Colorist.

Ben jij een ervaren Colorist maar wil jij je nog meer gaan verdiepen in haarkleuren? Onze online trainingen zijn speciaal ontwikkelend om jou als kapper/colorist, op afstand en op elk gewenst moment nog meer te leren over blonderen, en verschillende kleurtechnieken.

Wij bij The Color College weten als geen ander hoe belangrijk goede tools zijn. En vinden het daarbij belangrijk dat deze er ook nog eens goed uitzien. Image = key! Bekijk al onze tools in de shop en bestel jouw favorieten. Wat met de juiste educatie en de juiste tools zorg jij voor de mooiste haarkleuren!

Mocht je meer informatie willen ontvangen of heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht: +31(0)650829742 of mail: college@thecolor.nl

The Color College; Joop Geesinkweg 801, 1096 AZ te Amsterdam