Team

Mede-eigenaar Jeffrey Janssen

Jeffrey Janssen mede eigenaar The Color College

Over Jeffrey

Jeffrey begon meer dan 25 jaar geleden in het kappersvak en is inmiddels een expert in vormgeving, communicatie, design. Hij deed ervaring op in binnen- en buitenland maar bleek een ondernemer in hart en nieren. Hij startte en verkocht meerdere salons en bedacht in 2016 het concept: The Color. De focus ligt hier op haarkleuren wat uniek is in deze branche. Jeffrey knipt nog altijd 1 dag per week maar focust zich vooral op het aansturen en de groei van het bedrijf en de mensen daarin. Jeffrey is tevens eigenaar van The Chair, een salon stoelhuur concept.

Educator Floor Mulder

Floor Mulder mede eigenaar The Color College

Over Floor 

Floor Mulder al meer dan 16 jaar een gepassioneerde Colorist, ondernemer. Als Head of Color bij The Color staat ze aan het roer van alle kleur technieken en educatie. Floor is ooit gestart als franchise nemer bij een kappersketen en werkte bij de Academy waar zij verantwoordelijk was voor de educatie, mee werkte aan grote shows, fotoshoots en een team van stoelhuurders aanstuurde.

Met het opzetten van The Color van Wou (Amsterdam) in 2016 heeft ze haar skills aan The Color overgedragen. Inmiddels is zij meerdere keren genomineerd voor Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year in 2018 en 2019. Ze staat 4 dagen per week in de salon en stuurt haar team aan. Daarnaast is zij mede-eigenaar van The Color College waar zij werkt voor grote merken zoals L’oreal en Matrix en geeft zij leiding aan het Educatie Team van The Color College.

Mede-eigenaar Iris Poldervaart

Iris Poldervaart mede eigenaar The Color College

Over Iris 

Iris is partner van The Color formule. Ze begon haar carrière in de mode-industrie en runde haar eigen PR-bureau die samenwerkingen had met o.a Tommy Hilfiger, Escada en Karl Lagerfeld. Ze was samen met Jeffrey mede-eigenaar van The Chair, het haar en beauty platform waar ze professionele haar informatie toegankelijk maakte voor de consument. In 2017 sloot ze zich aan bij The Color Salons en is ze als Head of Brand oa. verantwoordelijk voor branding, Marketing & Communicatie, social media, content creatie en de samenwerkingen. Iris is tevens mede-eigenaar van The Color College.

Educator Arnolda van der Kaap

Arnolda is eigenaar van The Color Bilderdijkstraat en ben op haar 19de naar Amsterdam verhuisd, met als doel de beste kapper van Nederland te worden. Ze heeft voor verschillende topkappers gewerkt in zowel Nederland als Australië met verschillende functies zoals stoelhuur, salonmanager en creative educator. Door de jaren heen heeft ze veel ervaring op kunnen doen op verschillende vlakken maar het kleuren van haar was altijd haar grootste passie. Het technische aspect van het kleuren en de verandering die je kan maken, She loves it! Trainingen zijn voor mij echt een uitje, hoe meer trainingen ze kan doen hoe blijer je haar maakt. Dat ze haar passie voor kleur nu kan overdragen naar nieuwe talentvolle kappers vind ze dan ook echt fantastisch!

Educator Jochem Diever

Jochem Diever is Creative Director en eigenaar van The Color Hoogstraat. Hij is al 12 jaar werkzaam in de kappersbranche. De eerste jaren van zijn kappers carrière is hij gestart in Friesland en al snel verhuisd naar Rotterdam waar hij 2 jaar lang een stoel huurde bij een salon in het hogere segment. Daarna is hij 1,5 jaar in Australië gaan werken bij verschillende salons in het hoogsegment waar hij veel ervaring heeft opgedaan. In de afgelopen 7 jaar was hij te vinden op de Hoogstraat in Rotterdam. Eerst in loondienst en na 3 jaar als zzp’er. In deze 7 jaar heeft hij een grote trouwe en loyale klantenkring opgebouwd in Rotterdam en omstreken. Met deze ervaring en zijn droom ooit zelf een salon te willen, heeft hij de handen in elkaar geslagen met The Color en zo deze salon overgenomen. Naast zijn eigen salon geeft Jochem leiding aan het creative team en staat met regelmaat op het podium voor oa. Matrix. Educatie is voor hem een belangrijk onderdeel en vind het leuk om zo zijn kennis over te dragen.