Team

Mede-eigenaar Jeffrey Janssen

Jeffrey Janssen mede eigenaar The Color College

Over Jeffrey

Jeffrey begon meer dan 25 jaar geleden in het kappersvak en is inmiddels een expert in vormgeving, communicatie, design en managing van 6 verschillende salons. Hij deed ervaring op in binnen- en buitenland maar bleek een ondernemer in hart en nieren. Hij runde meerdere salons en bedacht in 2016 het concept: The Color. De focus ligt hier op haarkleuren wat origineel is in deze branche. Jeffrey knipt een paar dagen per maand maar focust zich vooral op het aansturen en de groei van het bedrijf. Jeffrey is tevens eigenaar van The Chair, het haar & beauty platform.

Educator Floor Mulder

Floor Mulder mede eigenaar The Color College

Over Floor 

Floor Mulder al meer dan 16 jaar een gepassioneerde Colorist, ondernemer. Als Color Director bij The Color staat ze aan het roer van alle kleur technieken en educatie. Floor is ooit gestart als franchise nemer bij een kappersketen en werkte bij de Academy waar zij verantwoordelijk was voor de educatie, mee werkte aan grote shows, fotoshoots en een team van stoelhuurders aanstuurde.

Met het opzetten van The Color van Wou (Amsterdam) in 2016 heeft ze haar skills aan The Color overgedragen. Inmiddels is zij meerdere keren genomineerd voor Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year in 2018 en 2019. Ze staat 4 dagen per week in de salon en stuurt haar team aan. Daarnaast is zij mede-eigenaar van The Color College waar zij werkt voor grote merken zoals L’oreal en Matrix en geeft zij leiding aan het Educatie Team van The Color College.

Mede-eigenaar Iris Poldervaart

Iris Poldervaart mede eigenaar The Color College

Over Iris 

Iris is partner van The Color formule. Ze begon haar carrière in de mode-industrie en runde haar eigen PR-bureau die samenwerkingen had met o.a Tommy Hilfiger, Escada en Karl Lagerfield. Ze was samen met Jeffrey mede-eigenaar van The Chair, het haar en beauty platform waar ze professionele haar informatie toegankelijk maakte voor de consument. In 2017 sloot ze zich aan bij The Color Salons en is ze oa. verantwoordelijk voor branding, Marketing & Communicatie, social media, content creatie en de samenwerkingen. Iris is tevens mede-eigenaar van The Color College en bezig met de lancering van haar accessories label i wear [i].

Educator Arnolda van der Kaap

Arnolda is eigenaar van The Color Bilderdijkstraat en ben op haar 19de naar Amsterdam verhuisd, met als doel de beste kapper van Nederland te worden. Ze heeft voor verschillende topkappers gewerkt in zowel Nederland als Australië met verschillende functies zoals stoelhuur, salonmanager en creative educator. Door de jaren heen heeft ze veel ervaring op kunnen doen op verschillende vlakken maar het kleuren van haar was altijd haar grootste passie. Het technische aspect van het kleuren en de verandering die je kan maken, She loves it! Trainingen zijn voor mij echt een uitje, hoe meer trainingen ze kan doen hoe blijer je haar maakt. Dat ze haar passie voor kleur nu kan overdragen naar nieuwe talentvolle kappers vind ze dan ook echt fantastisch!

Educator Jochem Diever

Jochem Diever is Creative Director en eigenaar van The Color Hoogstraat. Hij is al 12 jaar werkzaam in de kappersbranche. De eerste jaren van zijn kappers carrière is hij gestart in Friesland en al snel verhuisd naar Rotterdam waar hij 2 jaar lang een stoel huurde bij een salon in het hogere segment. Daarna is hij 1,5 jaar in Australië gaan werken bij verschillende salons in het hoogsegment waar hij veel ervaring heeft opgedaan. In de afgelopen 7 jaar was hij te vinden op de Hoogstraat in Rotterdam. Eerst in loondienst en na 3 jaar als zzp’er. In deze 7 jaar heeft hij een grote trouwe en loyale klantenkring opgebouwd in Rotterdam en omstreken. Met deze ervaring en zijn droom ooit zelf een salon te willen, heeft hij de handen in elkaar geslagen met The Color en zo deze salon overgenomen. Naast zijn eigen salon geeft Jochem leiding aan het creative team en staat met regelmaat op het podium voor oa. Matrix. Educatie is voor hem een belangrijk onderdeel en vind het leuk om zo zijn kennis over te dragen.