The Color College online educatie

The Color College online educatie

Al jaren verzorgt The Color College de educatie van zowel haar professionals intern bij The Color salons als extern. Met onze expertise op haarkleur gebied delen wij onze kennis niet alleen met ervaren professional maar ook juist met de startende. Door onze jarenlange ervaring met het haarkleur proces weten wij als geen ander wat je wel en vooral niet moet doen. Of het nu gaat om de theorie achter het haarkleuren of een bleach proces deze ervaring maakt dat wij onze kennis graag delen met een ieder die daar meer over wilt leren.

Met gepaste trotst lanceren wij; The Color College online educatie. The Color College is een onderdeel van The Color Hair Coloring Salons en sinds de start van het bedrijf een belangrijk onderdeel van de organisatie. 

Naast de educatie die wij geven op locatie is het tijd voor The Color College om zich nog toegankelijker op te stellen. Voor een ieder die reizen naar onze College te ver en lastig vind, maar zich wel wilt blijven ontwikkelen en verbeteren lanceren wij nu The Color College online educatie.

the color college online educatie_leer blonderen

Onze online educatie geven iedereen de gelegenheid om deze cursussen te bekijken in eigen tijd en op jouw eigen tempo! Je kunt de cursus steeds opnieuw bekijken in je eigen omgeving. Geen reistijd en je kunt zo zelfstandig leren van de beste haarkleur specialisten in het vak.

Jij krijgt onze sleutel tot succesvol haarkleuren!

 

Bij al onze online educatie cursussen zitten documenten die je kunt uitprinten, mee kunt nemen naar de salon om alle informatie nog eens na te lezen als dat nodig is. 

De video's en alle documenten zijn altijd beschikbaar en kun je keer op keer opnieuw bekijken. Zodoende leer je stap voor stap en is het mogelijk je kennis continue weer op te frissen.